Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Egyptisch Nieuwjaar Aanbieding

77,- euro korting op de Soul Empowerment Training

De oude Egyptenaren vierden op 26 juli nieuwjaar, net als de Maya's. Zij hielden er een hele andere kalender op na dan wij tegenwoordig. De kalenders van deze oude volkeren waren veel meer afgestemd op het ritme van de natuur en het universum.

Op Egyptisch Nieuwjaar opent ook de Leeuwenpoort en deze sluit weer op 12 augustus. Dit is een perfecte periode voor transformatie, persoonlijke en spirituele groei, het (her)ontdekken en verdiepen van jouw zielsconnectie en het omarmen van je innerlijke kracht. Een tijd van Soul Empowerment!

Hoe zou het voor je zijn als je hier een extra steuntje in de bij zou krijgen? Om jouw zielsconnectie te versterken, je trillingsfrequentie te verhogen en heling ontvangt waar nodig?

In de Tao worden de chakra's weleens de huizen van de ziel genoemd. Hoe schoner en gebalanceerder onze chakra's, hoe dieper de connectie met onze ziel.

Ben jij klaar voor Soul Empowerment? Maak dan gebruik van deze mooie aanbieding! Je krijgt niet alleen 77,- euro korting, maar ook een leuk verrassingspakket thuisgestuurd.

Kopieer hier de link voor meer informatie: https://www.yanarainspirations.com/soulempowerment

Deze korting is geldig van 26/07 t/m 12/08

Profiteren van: Egyptisch Nieuwjaar Aanbieding?

Bedrijf : YanaRa Inspirations
Contactpersoon : Yvonne Reijnen
Telefoonnummer : 06-10041522
E-mail adres : yvonne@yanarainspirations.nl
Geldig tot : 12-8-2022

Reageren op deze aanbieding in Hellevoetsluis