Friendly Incasso in Hellevoetsluis

Zo spoedig mogelijk uw openstaande vordering incasseren op een respectvolle en vriendelijke manier!

Over Friendly Incasso

Friendly Incasso valt onder de rubriek incasso in Hellevoetsluis.

Opzoek naar een incassobureau die uw debiteuren op een respectvolle en vriendelijke manier behandeld? Dan bent u bij Friendly Incasso helemaal aan het juiste adres.

Bij Friendly Incasso bieden 4 incasso oplossingen aan.

1. No Cure No Pay: Friendly Incasso gaat voor u aan de slag tegen een vergoeding over hetgeen is geïncasseerd. U betaald enkel wanneer er is geïncasseerd!

2. Incasso preventie: Door duidelijke afspraken te maken met debiteuren en de juiste toon aan te slaan incasseert Friendly Incasso met hoge snelheid. Ook zet Friendly Incasso zich in om preventief openstaande vorderingen tegen te gaan door diverse oplossingen op maat aan te bieden.

3. Voortraject Pakket: Wanneer u frequent klanten heeft met openstaande facturen maant Friendly Incasso schuldenaar tot betaling. En dit voor een zeer voordelig vast bedrag per maand. Onze commisisie gaat omlaag en u hoeft zelf geen herinneringsbrief /WIK brief te sturen. Wij pakken uw dossier op van A tot Z.

4. Totaal Pakket: Wij ontzorgen u totaal op het gebied van debiteurenbeheer en creditmanagement. Zo heeft u geen omkijken naar openstaande facturen. U ontvangt ook voor incasso gerelateerd advies. Wij bespreken met u wat het beste op u aansluit en bedienen u op maat. Tot slot ontvangt u interessante kortingen op onze aanvullende diensten.

Hoe gaat Friendly Incasso te werk:

Door onze werkwijze proberen wij van uw debiteuren goede betalers te maken. Zodat niets een duurzame en goede relatie in de weg staat.

- Bezoek op locatie bij debiteur met PIN apparaat, met als doel direct een volledige betaling of aanbetaling i.c.m. een betalingsregeling.

- Dagvaarden van debiteur wanneer deze niet wil betalen of gemaakte afspraken niet nakomt en betekenen van dagvaarding door deurwaarder.

- Wanneer het tot een zaak bij de kanton rechter komt is het van groot belang om bewijsmateriaal verzamelen en getuigenverslagen opmaken en het dossier te onderbouwen om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

- Voorbereiding en voering van zaak bij de kantonrechter.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Friendly Incasso.

Bedankt voor het lezen en we hopen u van dienst te zijn wanneer u ons nodig heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Friendly Incasso uit de rubriek incasso uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Klokkenweide 203 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0850602235.

Diensten en producten voor incasso

Trefwoorden die horen bij Friendly Incasso zijn o.a. :