PCOS-Therapeut in Hellevoetsluis

Ik begeleid en ondersteun vrouwen met PCOS die proberen zwanger te worden. Ontspannings massages, reiki, aromatouch massage, baarmoeder & fertiliteitsmassages en cacao ceremonies

Over PCOS-Therapeut

PCOS-Therapeut valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Hellevoetsluis.

Mijn naam is Samantha en ik werd op mijn 17e gediagnosticeerd met PCOS. Al sinds jongs af aan was het mijn droom om jong moeder te worden. Mijn eerste gynaecoloog vertelde mij dat ik niet te lang moest wachten omdat het zwanger worden nog wel eens lastig kon gaan worden….

Ineens zag ik mijn droom helemaal in rook op gaan! Om die reden ben ik toen vrij snel gestart met het proberen zwanger te worden.

Totaal niet voorbereid op de lange/ heftige reis dat het zou gaan worden.

Omdat het op de natuurlijke manier niet wilde lukken zijn we uiteindelijk overgegaan op een ziekenhuis traject. Eerst hormoon tabletten, toen injecties, en omdat dat allemaal niet mocht baten uiteindelijk overgegaan op ivf. 6,5 jaar ben ik in totaal bezig geweest met een ziekenhuis traject zonder succes.

Veel eitjes bij iedere punctie, maar uiteindelijk bleven er helaas bij elke punctie maar 1 of 2 over die ook echt daadwerkelijk gebruikt konden worden voor een terugplaatsing. En dan nog al die negatieve testen en die (vreselijke) menstruaties.

Ik voelde me zo gefrustreerd, teleurgesteld en een mislukkeling! Waarom doet mijn lijf niet gewoon wat een normaal vrouwelijk lichaam moet doen?! Waarom lukt het andere mensen wel zo makkelijk en gaat het bij MIJ zo moeilijk? Zijn allemaal dingen die dagelijks door mijn hoofd gingen.

Langzaam maar zeker belande ik in een depressie. Ik zag het allemaal niet meer zitten! Ik zocht hulp bij een psychiater en besloot het roer volledig om te gooien! Veranderde mijn dieet, -levensstijl en mindset en had 3,5 jaar later een POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST in handen. Ik was gewoon op de NATUURLIJKE manier zwanger geworden.

Ik begrijp waar je doorheen gaat en wat het met je doet! Het is mijn missie om zoveel mogelijk PCOS Sisters te begeleiden en ondersteunen tijdens hun journey. Je bent niet alleen, en hoeft het ook niet alleen te doen!

Ook wanneer je een traject in het ziekenhuis aan het bewandelen ben kan je zoveel dingen hiernaast doen, om je kansen te vergroten. En is het zo belangrijk dat je de juiste ondersteuning hebt, zodat je mentaal en fysiek ook veel beter door het traject kunt gaan. Ook stoom je je lichaam zo goed mogelijk klaar voor een gezonde zwangerschap. De gezondheid van je kindje start nu al in jouw lijf!

6 maanden lang ben ik jouw Sister! Ik zal naast jou staan tijdens jouw journey & begeleid en ondersteun jou, door middel van mijn expertises met wat jij op dat moment nodig hebt! Samen zullen wij ervoor zorgen dat jouw lichaam klaar gestoomd word voor een gezonde zwangerschap. Jouw lichaam geeft belangrijke signalen af, je gaat leren deze op te pikken en hoe je ernaar kunt handelen.

Neemt contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen om te kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Helaas kan ik niet beloven dat je echt daadwerkelijk zwanger word (ik wou dat ik dat kon), maar ik kan wel beloven dat ik mijn stinkende best ga doen om jou er zo goed mogelijk doorheen te helpen!

Losse behandelingen zijn ook te boeken zoals: Ontspanningsmassage, Aromatouch massage, reiki behandelingen, Womd & Fertility massage maar ook een womb en cacao ceremonie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PCOS-Therapeut uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Herman Heijermansstraat 2 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50567076.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij PCOS-Therapeut zijn o.a. :

Nieuws van PCOS-Therapeut in Hellevoetsluis

Voor de vrouw met PCOS die droomt van het moederschap

Voor de vrouw met PCOS die droomt van het moederschap

Ben je een vrouw met PCOS die droomt van het moederschap maar moeite heeft om zwanger te worden?