PRAKTIJK MENTAL IMAGE in Numansdorp

Praktijk voor hypnose en psychodynamische therapie

Over PRAKTIJK MENTAL IMAGE

PRAKTIJK MENTAL IMAGE valt onder de rubriek coaching in Hellevoetsluis.

Mevrouw Sarajayne Schuurmans is de drijvende kracht achter PRAKTIJK MENTAL IMAGE. Psychodynamisch Hypnotherapeut dat ben ik. Ik heb meerdere gerelateerde opleidingen gevolgd, zoals relatiecoaching, hypnotherapie en psychodynamische therapie.

Ben je op zoek naar een therapeut die je kan helpen en begeleiden ? Omdat je last hebt van een depressie, burn-out of stress? Of voel jij je enorm onzeker, heb je last van keuzestress, nachtmerries of slaap je slecht? Of is er een andere hulpvraag? Zoek niet verder. Je bent aan het juiste adres bij PRAKTIJK MENTAL IMAGE. Ik sta klaar om jou te ondersteunen bij iedere uitdaging die jij op je pad tegenkomt.

In mijn praktijk staan aandacht, verbinding en vooruitgang centraal.

Hypnotherapie is een (psycho) therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Hierbij wordt het onderbewuste ingezet om lopende problematiek of ongewenste gewoontes en zelfs lichamelijke pijnen op te lossen.

Psychodynamische therapie,is een therapievorm waarbij de geest in beweging wordt gezet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Emoties, zelfbeeld, verlangens en vooral het onderbewuste.

Samen met jou ga ik kijken naar jouw gedragingen, angsten en gewoontes.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van PRAKTIJK MENTAL IMAGE. je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PRAKTIJK MENTAL IMAGE uit de rubriek coaching uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Edisonstraat 72, in Numansdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19953357.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PRAKTIJK MENTAL IMAGE zijn o.a. :