Tim Tygran in Hellevoetsluis

Tim Tygran: Fotografie & freerunning.

Over Tim Tygran

Tim Tygran valt onder de rubriek fotograaf uit Hellevoetsluis.

Tim Tygran biedt freerunning en diverse soorten fotografie aan.

Freerunning:

Tim Tygran beoefent al diverse jaren de sport freerunning. Het is een sport die tegenwoordig steeds bekender wordt. Tijdens freerunning maakt u vele sprongen, trucjes en meer. U heeft niet meer nodig dan een goed paar sportschoenen. Tim beoefend deze sport al ruim 8 jaar, daardoor heeft hij veel kennis opgebouwd. Deze kennis wil Tim Tygran graag met u delen. Wilt u ook freerunning leren? Neemt u dan contact op met Tim Tygran. Tim is al in diverse programma's verschenen.

Fotografie:

Ook voor fotografie kunt u bij Tim Tygran terecht. Tim Tygran biedt fotoshoots op locatie, sportfotografie, landschapsfotografie en natuurfotografie aan. Tim is het meest gespecialiseerd in sportfotografie. Daarnaast vindt Tim Tygran het erg leuk om diverse soorten fotoshoots op locatie te doen.

Meer informatie en voorbeelden van fotografie en freerunning ziet u op de website http://www.timtygran.com terug. Vragen? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tim Tygran uit de rubriek fotograaf uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Aphrodite 5 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24255916.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Tim Tygran zijn o.a. :