YanaRa Inspirations in Hellevoetsluis

Coaching, healing en systemisch werk. BewustZijn, Bezieling en Transformatie.

Over YanaRa Inspirations

YanaRa Inspirations valt onder de rubriek coaching in Hellevoetsluis.

Ben je hier omdat je je ziel wil verrijken met nieuwe ervaringen? Wil je jezelf ontwikkelen, groeien of gewoonweg een avontuur aangaan? Wil je bepaalde thema's in je leven aangaan en uitwerken? Of je unieke talenten en kwaliteiten inzetten, verdiepen en verrijken? Dan ben je vandaag bij de juiste persoon terecht gekomen.

Ik ben Yvonne Reijnen, Psychodynamisch en Intuïtief Systemisch Coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Al mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, natuurreligies, (familie)opstellingen, psychologie, spiritualiteit, verschillende therapievormen en werkervaring bij de politie en als ambulant hulpverlener heb ik samengevoegd tot mijn eigen unieke werkwijze.

Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerd, heb je energie voor 10, ben je in balans en leef je vanuit bezieling. Alles stroomt als vanzelf, je ervaart geluk, overvloed en plezier. Soms loopt het gewoonweg niet zo lekker door gebeurtenissen in je leven. Je raakt uit balans, misschien weet je even niet meer wie je bent, ben je het spoor bijster en mis je gewoonweg de energie. Aan alles voel je dat er meer uit het leven te halen valt, voor jezelf, maar ook je relatie, je werk, je bedrijf. Weet dan dat jij aan het roer staat van jouw leven! Ik help je graag het heft weer in eigen handen te nemen en de verbinding met jezelf te herstellen. Balans tussen body, mind and soul, want alles is één.

Bij YanaRa Inspirations ben je van harte welkom als je op zoek bent naar Soul Guidance. Ik bied 1 op 1 coaching, groepsprogramma's en live en online workshops en trainingen, om jou vanuit bezieling te ondersteunen in de transformatie naar jouw ware zelf en je volledige potentieel. Everyone colors the world with their own light, so step into your light and shine bright!

Ben jij klaar om je vrij te breken uit dat wat jouw tegenhoud te zijn wie je werkelijk bent? Wil jij volledig in jouw lichtkracht gaan staan, vanuit het enthousiasme, de levensdrang, de liefde en blauwdruk van jouw ziel? Neem gerust vrijblijvend contact op en we kijken samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

Regelmatig geef ik gratis webinars of challenges ter inspiratie en/of activatie van jouw hoogste potentieel. Zie mijn website door hier rechts door te klikken.

In het kort mijn aanbod: - Soul Guidance Coaching - Healing - Soul Quest Intensive

Ik bied hulp en begeleiding bij o.a. - Hoogsensitiviteit (HSP) - Angsten, onzekerheid en stress gerelateerde klachten - Inzicht krijgen in jezelf, een bepaalde situatie en/of thema - Trauma verwerking (EMDR) - Burn-out klachten - Levensvragen rondom gezin, werk en relaties - Persoonlijke ontwikkeling (kwaliteiten en talenten uitdiepen)

Wil je zelf aan de slag met een toffe online training of online masterclasses? Kies dan voor een "Soul Empowerment Training". Deze online training is gebaseerd op het 13-voudige chakrasysteem uit het oude Egypte en bestaat uit 14 lessen die je geheel in eigen tempo kunt volgen. Helemaal gericht op Soul Empowerment! Lees meer op mijn website.

Als laatste breng ik graag YanaRa's Mysteryschool onder de aandacht bij jullie. De inwijdingsweg naar je ware zelf, waarin je meesterschap gaat ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Wil jij je weer verbinden met de natuur en de natuur in jezelf?

Jouw Zielsmissie ontdekken en deze gaan leven met jouw unieke talenten en kwaliteiten? YanaRa’s Mysteryschool is een intensief programma van 9 maanden waarin je een ware transformatie aangaat op persoonlijk en spiritueel gebied. Op maandag 3 oktober 2022 start groep 4 van YanaRa's Mysteryschool. Mis het niet en meld je aan via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YanaRa Inspirations uit de rubriek coaching uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Vuurdoorn 12 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10041522.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij YanaRa Inspirations zijn o.a. :

Nieuws van YanaRa Inspirations in Hellevoetsluis

Soul Quest Intensive

Soul Quest Intensive

Activate your Special Light Force

Live Workshop Familieopstellingen

Live Workshop Familieopstellingen

Ben jij nieuwsgierig naar de plek die jij inneemt in je huidige gezin of je gezin waarin je bent opgegroeid?

Inleiding in de Alchemie

Inleiding in de Alchemie

Ga jij aan van Alchemie en wil je er meer over weten?

Kickstart jouw 2023

Kickstart jouw 2023

Nieuw Jaar, Nieuw Begin.

Jaarreading 2023

Jaarreading 2023

Wil jij weten wat 2023 jou gaat brengen en welke stappen jij mag zetten? Boek dan de Jaarreading 2023!

Soul Quest Intensive

Soul Quest Intensive

Op 23-02-2023 start groep 2 van de Soul Quest Intensive.

Terug van weggeweest, Het <strong>Soul Sessie Pakket!</strong>

Terug van weggeweest, Het Soul Sessie Pakket!

Wil jij meer inzicht in een bepaald thema of een terugkerend patroon in jezelf of in je leven? Meer duidelijkheid bij het gevoel van vastzitten en kort en krachtig hiermee aan de slag?

Workshop Familieopstellingen

Workshop Familieopstellingen

Ben jij nieuwsgierig naar de plek die jij inneemt in je huidige gezin of je gezin waarin je bent opgegroeid?

Magische Midwinter Nachten

Magische Midwinter Nachten

Vanaf 20 december staan de Magische Midwinter Nachten op het programma bij YanaRa Inspirations, waarin we in een fijne groep gelijkgestemden de Rooknachten, ook wel Heilige Nachten of Midwinter Nachten, gaan beleven.

Webinar Holy Trinity, Reconnect Body, Mind & Soul

Webinar Holy Trinity, Reconnect Body, Mind & Soul

12-12-2022 is een prachtige en krachtige poortdag.