YanaRa Inspirations in Hellevoetsluis

Coaching, healing en systemisch werk. BewustZijn, Bezieling en Transformatie.

Over YanaRa Inspirations

YanaRa Inspirations valt onder de rubriek coaching in Hellevoetsluis.

Ben je hier omdat je je ziel wil verrijken met nieuwe ervaringen? Wil je jezelf ontwikkelen, groeien of gewoonweg een avontuur aangaan? Wil je bepaalde thema's in je leven aangaan en uitwerken? Of je unieke talenten en kwaliteiten inzetten, verdiepen en verrijken? Dan ben je vandaag bij de juiste persoon terecht gekomen.

Ik ben Yvonne Reijnen, Psychodynamisch en Intuïtief Systemisch Coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Al mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, natuurreligies, (familie)opstellingen, psychologie, spiritualiteit, verschillende therapievormen en werkervaring bij de politie en als ambulant hulpverlener heb ik samengevoegd tot mijn eigen unieke werkwijze.

Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerd, heb je energie voor 10, ben je in balans en leef je vanuit bezieling. Alles stroomt als vanzelf, je ervaart geluk, overvloed en plezier. Soms loopt het gewoonweg niet zo lekker door gebeurtenissen in je leven. Je raakt uit balans, misschien weet je even niet meer wie je bent, ben je het spoor bijster en mis je gewoonweg de energie. Aan alles voel je dat er meer uit het leven te halen valt, voor jezelf, maar ook je relatie, je werk, je bedrijf. Weet dan dat jij aan het roer staat van jouw leven! Ik help je graag het heft weer in eigen handen te nemen en de verbinding met jezelf te herstellen. Balans tussen body, mind and soul, want alles is één.

Bij YanaRa Inspirations ben je van harte welkom als je op zoek bent naar Soul Guidance. Ik bied 1 op 1 coaching, groepsprogramma's en live en online workshops en trainingen, om jou vanuit bezieling te ondersteunen in de transformatie naar jouw ware zelf en je volledige potentieel. Everyone colors the world with their own light, so step into your light and shine bright!

Ben jij klaar om je vrij te breken uit dat wat jouw tegenhoud te zijn wie je werkelijk bent? Wil jij volledig in jouw lichtkracht gaan staan, vanuit het enthousiasme, de levensdrang, de liefde en blauwdruk van jouw ziel? Neem gerust vrijblijvend contact op en we kijken samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

Regelmatig geef ik gratis webinars of challenges ter inspiratie en/of activatie van jouw hoogste potentieel. Zie mijn website door hier rechts door te klikken.

In het kort mijn aanbod: - Soul Guidance Coaching - Healing - Soul Quest Intensive

Ik bied hulp en begeleiding bij o.a. - Hoogsensitiviteit (HSP) - Angsten, onzekerheid en stress gerelateerde klachten - Inzicht krijgen in jezelf, een bepaalde situatie en/of thema - Trauma verwerking (EMDR) - Burn-out klachten - Levensvragen rondom gezin, werk en relaties - Persoonlijke ontwikkeling (kwaliteiten en talenten uitdiepen)

Wil je zelf aan de slag met een toffe online training of online masterclasses? Kies dan voor een "Soul Empowerment Training". Deze online training is gebaseerd op het 13-voudige chakrasysteem uit het oude Egypte en bestaat uit 14 lessen die je geheel in eigen tempo kunt volgen. Helemaal gericht op Soul Empowerment! Lees meer op mijn website.

Als laatste breng ik graag YanaRa's Mysteryschool onder de aandacht bij jullie. De inwijdingsweg naar je ware zelf, waarin je meesterschap gaat ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Wil jij je weer verbinden met de natuur en de natuur in jezelf?

Jouw Zielsmissie ontdekken en deze gaan leven met jouw unieke talenten en kwaliteiten? YanaRa’s Mysteryschool is een intensief programma van 9 maanden waarin je een ware transformatie aangaat op persoonlijk en spiritueel gebied. Op maandag 3 oktober 2022 start groep 4 van YanaRa's Mysteryschool. Mis het niet en meld je aan via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YanaRa Inspirations uit de rubriek coaching uit Hellevoetsluis is gevestigd aan de Vuurdoorn 12 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10041522.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij YanaRa Inspirations zijn o.a. :

Nieuws van YanaRa Inspirations in Hellevoetsluis

26 september start Devotion, Soul Based Life & Business Program

26 september start Devotion, Soul Based Life & Business Program

Devotion gaat over toegewijd jouw pad volgen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, want alles is 1!

Soul of Summer Deals!

Soul of Summer Deals!

Wil je deze zomer aan de slag met persoonlijke en spirituele ontwikkeling?

Leeuwenpoort Licht Activatie

Leeuwenpoort Licht Activatie

Wil jij optimaal gebruikmaken van de energie van de Leeuwenpoort?

Let’s go Limitless!

Let’s go Limitless!

Augustus is de maand van overvloed en in je kracht gaan staan.

Coming Soon!

Coming Soon!

O.a. Masterclass Soul Embodiment en Devotion

Devotion, Soul Based Life & Business Programm

Devotion, Soul Based Life & Business Programm

Devotion gaat over toegewijd jouw pad volgen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Woensdag 26 juli om 20:00 uur, Egyptisch Nieuwjaar met Sekhmet

Woensdag 26 juli om 20:00 uur, Egyptisch Nieuwjaar met Sekhmet

Woensdag 26 juli om 20:00 uur, Egyptisch Nieuwjaar met Sekhmet

Afstandshealing vanuit Avalon

Afstandshealing vanuit Avalon

Dinsdag 11 juli om 20:30 uur