Coaching

Coaching bij kamlang

Coaching

Naast het geven van diverse behandelingen coach en begeleid ik als therapeut ook cliënten die het even niet meer zien zitten, vast zitten in hun patroon, de bekende vicieuze cirkel. Mensen met weinig zelfvertrouwen, onrust, in het hoofd zitten, oververmoeidheid, slaapproblemen, angsten, faalangst, stress, burn-out, emotie-eten, pijnklachten en andere problemen, zie ik dagelijks in mijn praktijk.

Ik wil jou ook graag ondersteunen, coachen bij jouw problemen, je weer op weg helpen zodat je weer verder kunt en dingen weer positiever gaat zien, de slingers weer kan gaan ophangen. Ik leer je weer in je eigen kracht te komen waardoor ook jij weer vooruit kunt in je dagelijks leven. Voor iedereen wordt de tijd genomen, omdat jij als cliënt centraal staat, het gaat tenslotte om jouw gezondheid!

Er wordt tijdens het eerste consult een uitgebreid intake-anamnesegesprek gedaan om te achterhalen waardoor de problemen of klachten zijn ontstaan. Dit is nodig omdat er een behandelplan opgesteld dient te worden die aansluit op wat jij nodig hebt. Het intakeanamnesegesprek is kosteloos.

Na dit gesprek wordt er een vervolgafspraak gemaakt, het behandelplan besproken en gaan we samen aan de slag!

Consulten:

* Consult voor een gesprek van 30 min. (€ 35.00) of 1 uur (€ 65.00)

* Consult van 2 uur (gesprek & behandeling) € 85.00

De meeste cliënten kiezen vrijwel altijd voor een combinatiebehandeling omdat ze dit heel prettig vinden, er baat bij hebben en het goede resultaten oplevert.

Voor meer informatie of een afspraak maken kun je telefonisch contact opnemen van ma. t/m vr. van 12.30 uur tot 14.00 uur.

Zelf online een afspraak maken voor een intakegesprek kan ook. De agenda vind je op www.kamlang.nl. Na het reserveren ontvang je meteen een bevestiging.

Geplaatst op vrijdag 18 oktober 2019.

Over Kamlang

Dit bericht is geschreven door Kamlang. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Hellevoetsluis. Trefwoorden van Kamlang uit Rockanje : reiki behandelaar, reiki behandeling, ontspanningsmassage, hotstone massage, holistic pulsing behandeling, chakra therapie, emotie management, chakratherapeut, reiki master,.

Lees meer over Kamlang.