Coaching bij Kamlang!

Kamlang: Voeding, Reiki, emotie management en Chakra therapie.

Coaching bij Kamlang!

Coaching

Naast het geven van diverse behandelingen coach en begeleid ik als therapeut ook cliënten die het even niet meer zien zitten, vast zitten in hun patroon, de bekende vicieuze cirkel. Mensen met angsten, weinig zelfvertrouwen, faalangst, stress, burn-out, emotie-eten, pijnklachten en andere problemen, bezoeken dagelijks mijn praktijk.

Ik wil ook jou graag ondersteunen, coachen bij jouw problemen, je weer op weg helpen zodat je weer verder kunt en dingen weer positiever gaat zien. Ik leer je weer in je eigen kracht te komen waardoor je weer vooruit kan in je dagelijks leven.

Voor iedereen wordt de tijd genomen, omdat jij als cliënt centraal staat, het gaat tenslotte om jouw gezondheid!

Er wordt tijdens het eerste consult een uitgebreid intakegesprek gedaan om te achterhalen waardoor de problemen of klachten zijn ontstaan. Dit is nodig omdat er een behandelplan opgesteld dient te worden die aansluit op wat jij nodig hebt. Het intakegesprek is kosteloos.

Na dit gesprek wordt er een vervolgafspraak gemaakt, het behandelplan besproken en gaan we samen aan de slag!

Je kunt kiezen uit:

* Alleen een consult voor een gesprek van 1 uur

* Een gesprek met een behandeling van 2 uur

De keus is aan jou!

De meeste cliënten kiezen vrijwel altijd voor een combinatiebehandeling, een gesprek met een behandeling, omdat ze dit heel prettig vinden, er baat bij hebben en het goede resultaten oplevert.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-41370197.

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek, boek deze dan online via www.kamlang.nl

Geplaatst op dinsdag 15 oktober 2019.

Over Kamlang

Dit bericht is geschreven door Kamlang. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Hellevoetsluis. Trefwoorden van Kamlang uit Rockanje : reiki behandelaar, reiki behandeling, ontspanningsmassage, hotstone massage, holistic pulsing behandeling, chakra therapie, emotie management, chakratherapeut, reiki master,.

Lees meer over Kamlang.