De Theebloem verhuist

de Theebloem verhuist naar een ander adres

De Theebloem verhuist

In de maand juni is De Theebloem voor de laatste maand op 2 locaties open. Donderdagmiddag en vrijdag zijn wij nog te vinden op Het Evertsenplein in Hellevoetsluis. Zaterdag 24 juni zal onze laatste dag zijn op dit winkelcentrum. Deze dag zijn wij extra open van 10:00 uur- 15:00 uur.

Wij zitten ook gevestigd in Het Ambtshuys op De Smitsweg 31-33 in Hellevoetsluis. Dit is voor De Theebloem een leuke nieuwe uitdaging. In Het Ambtshuys zitten verschillende kleine ondernemers die samen een winkel creƫren. Voor klanten is het erg leuk om hier iets aan te schaffen, omdat je veel diversiteit vind in de producten en daarbij is het concept eerlijk en heerlijk. Dat betekent dat wij zo veel mogelijk rekening houden met mens en milieu. Onze losse thee past hier prima bij en we hopen u hier dan ook te mogen verwelkomen.

Het Ambtshuys is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00 uur - 17:00 uur. Vanaf 1 juli vind u ons alleen op deze locatie en uiteraard kunt u altijd ook online bestellen.

Geplaatst op maandag 5 juni 2017.

Over De Theebloem

Dit bericht is geschreven door De Theebloem. Het bedrijf valt onder webshop uit Hellevoetsluis. Trefwoorden van De Theebloem uit hellevoetsluis : losse,thee,theewinkel,online,webshop,groene,witte,zwarte,kruiden,vruchten,rooibos,hellevoetsluis,cadeau,kado,het,ambtshuys,de,theebloem,.

Lees meer over De Theebloem.