Gericht jouw onderneming ontwikkelen?

Ken jij het gevoel dat lekker bezig bent, eigenlijk te weinig tijd hebt om alles af te ronden, maar tegelijkertijd je afvraagt waarom de ontwikkeling van jouw bedrijf toch minder snel gaat dan je van te voren dacht?

Gericht jouw onderneming ontwikkelen?

De meest effectieve manier om deze thermometer in het bedrijf en haar activiteiten te stoppen is om dat niet alleen te doen, maar juist om dit samen met een onafhankelijk iemand te doen, zonder zakelijke belangen en zonder vrees voor het wel stellen van de lastige vragen.

Ik ben zo'n iemand. Ik vraag echt door over bijvoorbeeld wat je onderneming nou eigenlijk doet en vooral waarom. Wie zijn nu echt jouw klanten en hoe weet je dat? Om vervolgens samen op zoek te gaan naar de juiste activiteiten, die daarbij horen. Ik hou de spiegel voor waarin iedere activiteit naast financiële, inhoudelijke (visie) of strategische doelen wordt gelegd. Centrale vraag daarbij is constant: Doen wij de goede dingen op het goede moment?

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij POD Logistics, een jong, maar zeer ambitieus transport bedrijf, die de groei van de afgelopen jaren wil doorzetten en versnellen in 2018. Ik ga hun daarbij ondersteunen door het aanscherpen van het businessplan en het kritisch stellen van doelen en targets, plus het volgen daarvan.

Ben jij ook op zoek naar versnelling, gerichter en creatiever ondernemen? Neem contact met mij op: benstuijts@mentorpower.nl en wij bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018.

Over Mentorpower

Dit bericht is geschreven door Mentorpower. Het bedrijf valt onder coaching uit Hellevoetsluis. Trefwoorden van Mentorpower uit Hellevoetsluis : ontwikkeling, coaching, mentorschap, gemeentelijke organisatie, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, ondernemen, coaching ondernemers, ondernemerscoach, coaching hellevoetsluis.

Lees meer over Mentorpower.