Moeder Natuurlijk: Van hobby naar serious business

Focus en coaching van een start - up onderneming

Moeder Natuurlijk: Van hobby naar serious business

Ook jij kunt jouw onderneming een vliegende start geven. Lees concrete voorbeelden van de ondernemerscoach Ben Stuijts op de website van Mentorpower.

Ter inspiratie het verhaal van Moeder Natuurlijk: Oorspronkelijk is Moeder Natuurlijk ontstaan als een blog. Een blog over natuurlijk ouderschap. Al snel ging ik me ontwikkelen als (inmiddels gecertificeerd) draagconsulent en kwam de focus vooral op dragen te liggen. Mijn idee voor Moeder Natuurlijk was veel breder dan dat, maar ik was zelf vastgeroest in het dragen. Ben heeft mij echt geïnspireerd om out of the box te denken en nieuwe kansen te gaan zien én aan te pakken. Inmiddels hebben we een duidelijke focus en zijn de eerste online producten gelanceerd. Ook financieel hebben we een veel betere focus en komt de stap naar fulltime ondernemerschap steeds dichterbij.

Aanpak Ieder kwartaal komen we samen met een duidelijke agenda. Centraal daarbij staat altijd wat ik op dat moment nodig heb. Iedere bijeenkomst was volledig anders, maar stond altijd garant voor een flinke dosis nieuwe inspiratie en ideeën. Nu is een gebrek aan ideeën niet per se mijn probleem. Ideeën heb ik meer dan genoeg. De focus van onze sessies was dan ook grotendeels hoe we deze ideeën kunnen omzetten in concrete acties. Een plan, met een duidelijk begin en eind. Met concrete doelen om de focus te behouden. Tijdens iedere sessie staat ook het puntje evaluatie op de agenda. Hoe verlopen de acties, wat loopt wel, wat niet en waarom.

Toekomst Door de coaching van Ben zie ik voor Moeder Natuurlijk nu echt een toekomst als bedrijf en niet meer als tijdrovende hobby. Het uitwerken van de plannen kost tijd, maar omdat we nu concrete plannen met doelen hebben weten we precies waar we naartoe werken. Dat geeft rust en vrijheid. Focus is het toverwoord en dat is Ben zijn specialiteit.

Lees verder op https://mentorpower.nl/moedernatuurlijk

Geplaatst op maandag 12 maart 2018.

Over Mentorpower

Dit bericht is geschreven door Mentorpower. Het bedrijf valt onder coaching uit Hellevoetsluis. Trefwoorden van Mentorpower uit Hellevoetsluis : ontwikkeling, coaching, mentorschap, gemeentelijke organisatie, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, ondernemen, coaching ondernemers, ondernemerscoach, coaching hellevoetsluis.

Lees meer over Mentorpower.